Teemme yhdessä työtä, jotta sinä voisit paremmin

Seuraa meitä Facebookissa:

MELLO ry - Logo värillinen

MELLO ry

Sosiaali­palveluita tuottava asiantuntija­järjestö

MELLO ry tuottaa monipuolisesti ja yksilöllisesti palveluita mielenterveyskuntoutujille, pitkäaikaistyöttömille, neuropsykiatristen haasteiden kanssa eläville ja erityistä tukea tarvitseville nuorille.

MELLO ry - Logo valkoinen

Palvelumme

Monipuolisia palveluita eri kohderyhmille

Sosiaalinen kuntoutus sisältää päivä-ja työtoiminnot, neuropsykiatrisen valmennuksen sekä kohtaamispaikkatoiminnan. Asumispalvelut pitävät sisällään ympärivuorokautisen palveluasumisen, yhteisöllisen asumisen ja tuetun asumisen. Hanketoiminta kattaa ajankohtaiset kehittämishankkeet.

Sosiaalinen kuntoutus

Sosiaalinen kuntoutus on tukea arkielämässä selviytymisessä sekä omien kykyjen ja taitojen käyttämistä, ylläpitämistä ja kehittämistä toiminnallisin keinoin.

Asumispalvelut

Asumispalvelut sisältävät muun muassa eritasoin tuettuja asumismuotoja, jotka toteutetaan aina joustavasti ja asiakkaiden tavoitteiden mukaisesti.

Hankkeet

Hanketoiminnan avulla mahdollistetaan yleishyödyllistä toimintaa, vaikuttamistoimintaa ja hyvinvointia kohderyhmille sekä koko alueen väestölle.

Tietoa yhdistyksestä

Teemme yhdessä työtä,
jotta sinä voisit paremmin

MELLO ry tarjoaa eritasoin tuettuja asumispalveluita, monipuolisia sosiaalisen kuntoutuksen palveluita ja aktiivista hanketoimintaa mielenterveyskuntoutujille, pitkäaikaistyöttömille, neuropsykiatristen haasteiden kanssa eläville ja erityistä tukea tarvitseville nuorille.

MELLO ry on toiminut Keski-Pohjanmaan alueella ja lähikunnissa vuodesta 1985 yleishyödyllisenä toimijana, edelläkävijänä palvelutuotannossa ja vaikuttamistoiminnassa.

Vaikuttamistoiminta olennainen osa kokonaisuutta

Lisäksi MELLO ry toimii aktiivisena vaikuttajana kohderyhmänsä asioihin, asiantuntijana eri työryhmissä sekä yleisen hyvinvoinnin lisääjänä vuorovaikutteisessa yhteistyössä muiden kanssa. Vaikuttamistyötä tehdään osana kaikkea toimintaa ja se näkyy esimerkiksi palvelutuotannossa, erilaisissa tapahtumissa, viestinnässä sekä kohderyhmien etujen ajamisena.

Kiinnostuitko?

Ota rohkeasti yhteyttä

Mietitkö mitä mahdollisuuksia MELLO ry voisi tarjota esimerkiksi palveluidentuottajana, kehittäjänä, vaikuttajana, työnantajana, hankekumppanina tai yhteistyötahona?

Ajankohtaista

MELLO ry hyvinvoinnin edistäjänä

Tuoreimman uutiskirjeen, MELLO ry:n tietopankin ja yksiköiden ajankohtaiset kuulumiset pääset lukemaan täältä.

Tuorein uutiskirje

Alta pääset lukemaan kuukausittain lähetettävän uutiskirjeemme. Voit tilata uutiskirjeen suoraan sähköpostiisi sivun alaosasta löytyvästä linkistä.

MELLO ry:n tietopankki

Alta pääset tutustumaan MELLO ry:n tietopankkiin. Tietopankki on luotu ja sitä päivitetään SOITEN myöntämän järjestöavustuksen turvin.

Ajankohtaiset kuulumiset

Täältä löydät muita ajankohtaisia kuulumisia, kuten tulevia tapahtumia ja uutisia sekä esimerkiksi hankkeiden tuottamia materiaaleja.

Yleistä tietoa

Vastuullinen järjestötoimija

MELLO ry on vaikuttava palveluiden tuottaja ja kohderyhmiensä aseman edistäjä.

MELLO ry - Sosiaalipalveluita tuottava asiantuntijajärjestö kuva

MELLO ry on inhimillinen työnantaja, jonka henkilöstö on sen tärkein voimavara. Työhyvinvointia mitataan säännöllisesti kaksi kertaa vuodessa ja kyselyiden tulokset ovat erinomaisia. Henkilöstöllä on sosiaali-, terveys- ja kasvatusalan tutkintojen lisäksi lukuisia erilaisia asiakastarpeista lähteviä täydennyskoulutuksia.

MELLO ry:ssä on työntekijöitä noin 60, joista yli 50 %:lla on vähintään AMK-tasoinen tutkinto. MELLO ry:n henkilöstöllä on aidot resurssit ja mahdollisuudet jatkuvaan täydennyskoulutukseen sekä työnohjaukseen.

MELLO ry:n toiminnoissa asiakkailla on vahva asema, joka näkyy osallisuutena ja aitona vaikuttamismahdollisuutena palveluiden sisältöihin ja eri toimintoihin. MELLO ry:n asiakastyytyväisyys on erinomaisella tasolla ja palvelut koetaan vaikuttaviksi, esimerkiksi yli 90 % toiminnoissa mukana olevista kokee yksikön palveluun/toimintaan osallistumisella olleen myönteisiä vaikutuksia elämään.

MELLO ry on toiminut Keski-Pohjanmaan alueella vuodesta 1985 lähtien vastaten aina yhteistyötahojen, asiakkaiden ja yhteiskunnallisten muutosten synnyttämiin alueen tarpeisiin erilaisin keinoin. Tämä on tuonut paikallisen toimijan toimesta hyvinvointia koko alueen mielenterveysasiakkaille, muille kohderyhmille ja väestölle jo lähes 40 vuoden ajan. Tavoitteena ei ole taloudellisen voiton tavoittelu, vaan asiakkaiden tarpeisiin vastaaminen.

Tilaa uutiskirje

Kuukausittainen uutiskirje

Tilaa kuukausittain lähetettävä uutiskirje suoraan sähköpostiisi alla olevalla lomakkeella.