Puro

Veteli

Purossa toimimme yhteisökuntoutuksen periaatteiden mukaisesti: arvostamme itseämme ja toisia ihmisiä, toimimme vastuullisesti ja uskomme ihmisen voimavaroihin ja aitoon kohtaamiseen. Yksikössä asiakkaamme valmentautuvat hallitsemaan omaa elämäänsä yksilöllisten kuntoutustavoitteiden pohjalta.

Harjoittelemme esimerkiksi erilaisia arkielämän tietoja ja taitoja. Järjestämme myös ulospäin suuntautuvaa toimintaa esim. retkiä ja ostosreissuja. Asiakkailla on mahdollisuus osallistua myös päivätoimintayksikkö Vaskoolin järjestämiin ryhmätoimintoihin.

  • 10 kuntoutuspaikkaa
  • Sijainti Vetelin keskustassa
  • 5-6 työntekijää tukenasi ma-su klo 8-20
  • Puolet yhden työntekijän työajasta on mitoitettu kotikuntoutukseen kuudelle mielenterveysasiakkaalle kerrallaan Perhonjokilaakson alueella
  • Mahdollisuus ateriapalveluun

Kuntouttava asumisyksikkö Puro

Purojankuja 4 D

69700 Veteli

puh. 0407753085

puro@kpspy.fi

Ateriapalvelu

Ateriapalvelu edistää mielenterveysasiakkaiden selviytymistä avohoidossa tarjoamalla riittävää ja terveellistä ravitsemusta.

Ateriapalvelu on kuntoutumista tukevaa, tavoitteellista ja suunnitelmallista toimintaa, jonka piiriin asiakas hakee. Osallistumisesta ja palvelun kestosta sekä tiheydestä laaditaan yhteinen sopimus.

Ateriointia tarjolla arkipäivisin ma-pe:

· Kokkolassa Kotikartanossa klo 11–11.30

· Perhonjokilaaksossa Purolla 11.30 – 12.00 ruokasalissa yksikön asiakkaiden kanssa yhdessä

Näin haet meille

Soite-alueen asukkaat hakeutuvat palveluun lomakkeella, joka löytyy tältä Soiten sivuilta. Lomake on sivun oikeassa alareunassa.

Jäsenyhteisö Kulmakartanoon ei tarvitse hakemusta eikä maksusitoumusta.

Tarvitsetko apua?

Jos tarvitset apua hakemuksen täyttämiseen tai sinulla on muuta mieltä askarruttavaa, voit olla yhteydessä myös hakemaasi yksikköön tai palveluun.

Lämpimästi tervetuloa!

Ota yhteyttä