Ohjattu ryhmätoiminta

Kokkola

Päivätoimintayksikkö Kotipääsky tarjoaa päivätoimintaa ohjattuna ryhmätoimintana Kokkolassa. Suljetuissa ja täydentyvissä määräaikaisissa ryhmissä asiakkailla on mahdollisuus harjoitella sosiaalisia ja erilaisia arkielämän hallintaan liittyviä taitoja sekä löytää omia voimavaroja lisääviä harrastusmuotoja. Toiminnan tavoitteena on auttaa asiakasta löytämään yksilölliset voimavaransa sekä tukea häntä niiden käytössä siten, että sairauden alentama toimintakyky paranee tai säilyy nykyisellä tasolla.

Kotipääskyssä on tarjolla myös neuropsykiatrista ryhmävalmennusta.

Tutustu Kotipääskyn ryhmätarjontaan ja avoinna oleviin määräaikaisiin ryhmiin:

Tutustu Kotipääskyn ryhmätarjontaan

Avotyön arviointi- ja valmennusjakso

pääsky

Päivätoimintayksikkö Kotipääsky

Arminkatu 2

67100 Kokkola

Puh. 040 534 2611

paivajatyotoiminta@kpspy.fi

Lestijoki

Päivätoimintayksikkö Koivutarha tarjoaa Kannuksessa monipuolista ohjattua ryhmätoimintaa sekä vapaamuotoisempaa matalan kynnyksen toimintaa.

Viikoittaisen ryhmätarjonnan rinnalla yksikössä järjestetään asiakaspalautteen pohjalta suunniteltuja määräaikaisia ryhmiä. Koivutarhan palvelutarjontaan kuuluu myös avotyötoiminta, jota edeltää ryhmämuotoinen avotyön arviointi- ja valmennusjakso. Yksikön toiminta pohjautuu lukukausiajattelulle ja yhteisökuntoutuksen periaatteille.

Koivutarhan ryhmätarjonta löytyy täältä.

koivut

Päivätoimintayksikkö Koivutarha

Lopotinkatu 1

69100 Kannus

Puh. 040 486 4046/ 040 4866 764

johanna.eskola@kpspy.fi

Vastaava ohjaaja: Johanna Eskola

Perhonjokilaakso

Perhonjokilaakson alueella toimiva Vaskooli tarjoaa ohjattua kuntoutuksellista ryhmätoimintaa, mm. keskustelu-, opetus- ja harrasteryhmiä sekä vapaamuotoisempaa matalan kynnyksen toimintaa alueen mielenterveysasiakkaille.

Lisäksi Vaskooli järjestää avotyön arviointi- ja valmennusjaksoja. Jaksolla arvioidaan työkykyä ja jakson kautta on mahdollisuus päästä avotyöhön. Vaskoolissa on myös tarjolla neuropsykiatrista ryhmävalmennusta.

Vaskoolin ryhmätarjonta löytyy täältä.

päivätoiminta

Päivätoimintayksikkö Vaskooli

Koulutie 33 A 4

69700 Veteli

Puh. 040 574 4595 / 040 5111 896

satu.laasasenaho@kpspy.fi/ satu.jyrkka@kpspy.fi

Vastaava ohjaaja: Satu Laasasenaho